Joell by Jarl Everaart-3.jpg

Over

Mij

Een toekomst in de architectuur. Daar is nooit ook maar een seconde twijfel over geweest. Ik zal een jaar of zes zijn geweest toen ik voor het eerst over het concept 'architectuur' hoorde en toen wist ik het al: daar moest en zou ik iets mee doen.

 

De rest ging eigenlijk vanzelf. Op mijn tiende leerde ik dat, om in de wereld van de architectuur te duiken, je moest studeren en de keuze voor Bouwkunde aan de TU Delft bleek een logisch vervolg. En nu, een heel aantal jaar later, ben ik bezig met het afronden van mijn MSc in de richting van Urbanism aan de TU Delft faculteit Architecture and the Built Environment.

 

Ik ben niet iemand die je uitdaagt met het uitwerken van detailtekeningen. Ik ben meer op zoek naar het ondersteunen en vormgeven van unieke concepten in een nét ander jasje. Van de herontwikkeling van oude kerken tot het schrijven van advies voor goede stedelijke verdichting: één voor één bijzondere projecten, met een eigen karakter.

 

In mijn studie focus ik me graag op de menselijke benadering en centraal staat voor mij toch nog altijd de term Genius Loci, het zijn van de plek. Een term die te snel en te gemakkelijk gebruikt wordt, om vervolgens weer te vergeten, zonder te beseffen wat de waarde ervan daadwerkelijk is.

 

In de projecten waar ik bij betrokken ben gaat het om een menselijk perspectief en de cultureel maatschappelijke waarde van de locaties. Projecten waar placemaking en erfgoed samen komen, met het welzijn van de mens centraal. Dat zijn projecten waar ik me graag bij aansluit en mijn schouders onder zet.

Get In Touch

Contact

joell.tenhove@gmail.com
Tel: +31 6 21 81 80 78

Gevestigd in

Delft, Nederland